NOVICE

Tresk #11 prestavljen

13. marec

Tresk #11 gre v hibernacijo! Dragi vsi, zaradi trenutne situacije s koronavirusom Tresk #11 prestavljamo na jesen. Nov datum z vsemi vpletenimi že usklajujemo in upamo, da bomo lahko v čim večji meri ohranili že začrtan program. Ker smo natečaje uspešno zaključili, bodo rezultati objavljeni kot načrtovano, torej 3. 4., podelitev pa bo izvedena kasneje. 

Vse, ki ste karte že kupili, prosimo, da jih zamenjate za kupnino na mestu, kjer ste opravili nakup. Če ste karte kupili prek spleta, vam bo kupnina avtomatično povrnjena. 

Za vsa vprašanja smo na voljo na info@tresk.si. Stay safe! 

 

Prijave na vizualne natečaje so zaključene!

10. marec

Potekel je rok za prijave na vizualne natečaje festivala Tresk!

Vabljeni v petek, 3. 4., v galerijo DobraVaga na otvoritev Treska #11, v okviru katere bo potekala razglasitev zmagovalcev vizualnih natečajev in razstava izbranih del. Še prej se nam lahko pridružite 28. 3. v Slovenski kinoteki na predvajanju izbora najboljših videospotov.

 

Platokop s .čunfo

5. marec

Tresk prihaja v mesto! V okviru Male dnevne glasbe se nam v šestih ploščarnah obeta šest žepnih koncertov. S .čunfo smo preverili Recordslo in prekopali njihovo ponudbo. Don't miss: .čunfa & Gaj Bostič @ Recordslo v soboto, 4.4., ob 16.00.

Tresk #11 is live!

24. februar

Tresk prihaja v mesto! Najavljen je celotni program enajstega obračuna glasbe in založništva, ki se bo letos osredotočil na pogosto spregledan člen glasbenodistribucijske verige - ploščarne.

Spletna stran se bo redno dopolnjevala z novicami, dodatnimi najavami in drugimi ekskluzivnimi Tresk #11 vsebinami. Welcome to Tresktown!